Startside ] [ Gerhart 1 ] Gerhart 2 ] Gerhart 3 ] Gerhart 4 ] Gerhart 5 ] Alpo 1 ] Alpo 2 ] Alpo 3 ]

Rattenjäger Gemütlicher Gerharts sider

 

 

Jeg  ble født den 13. juli 2003, og jeg er en Pinscher. Mitt fulle navn er det for tungvint å bruke til daglig, derfor bruker jeg bare Gerhart.

Det er tydelig at jeg er av en sjelden rase her i Norge, for folk jeg møter når jeg er ute og går tur stiller så mange rare spørsmål. Noen tror at jeg er en valp som blir kjempestor, mens andre tror at jeg er voksen. De later som om de kjenner til rasen Pinscher, men da hadde de vel ikke kommet med slike kommentarer. (og mange andre rare utsagn). Bare noen få ganger har vi møtt noen som vet hva Pinchser er for noe. Også har vi dem som tror at navnet mitt er Pinscher. Har gått på valpekurs, og den 7. februar 2004 var jeg på min første utstilling hvor jeg ble BIR-valp og fikk veldig fin kritikk av dommeren.

Etter dette har jeg vært med på flere ustillinger, men har ikke blitt beste hund på disse. Det gjør ingen ting, for det er  ikke først og fremst fordi jeg ønsker å vinne, men fordi menneskene mine synes det er koselig å være med meg på utstillinger.

Her kan du kikke på hjemmesiden til

Kennel Rattenjäger, hvor jeg ble født

   

Copyrights © Solhellinga Data - Rune Hansen

Denne siden ble sist oppdatert 15.03.2009